YRITYSKUVAUS

Miksi yrityksen kuvilla on merkitystä ja millaisia kuvia yritys tarvitsee? Tiesitkö että ihminen kiinnittää huomiota kuvalliseen mainontaan monta kertaa enemmän kuin kuvattomaan? Jos kuvasi ovat hyvälaatuisia ja niistä löytyy ideaa, saat huomion kiinnitettyä omaan viestiisi kilpailijoitasi paremmin. Laadukkaat ja yrityksellesi sopivat kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Voimme ottaa kuvia joko jo olemassa olevien kuvienne rinnalle tai luoda kokonaan uutta ilmettä. Meiltä saat monipuoliset kuvauspalvelut kuten henkilöstökuvaukset, toimitilakuvaukset, kohdekuvaukset, promokuvat, tuotekuvat, somekuvat ja tapahtumakuvaukset.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Graafinen suunnittelu tai visuaalinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Graafikon työnjälki näkyy esimerkiksi siinä, minkä näköisiä materiaaleja kuten esitteitä tai vaikka nettisivut yrityksellä on. Onko yritykselläsi tarve kokonaan uusille markkinointimateriaaleille vai pitäisikö vanhoja päivittää? Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset graafisen suunnittelun työt joko kokonaan uutta luoden tai jo olemassa olevan graafisen ohjeistuksen pohjalta. 

Suunnittelemme ja taitamme kaikki markkinointimateriaalit kuten esitteet, käyntikortit, logosuunnittelun, yritysilmeen uudistamisen, kutsut, kortit, kuvitukset, julisteet, taittotyöt, verkkosivujen visuaalisen ilmeen, bannerit, somesisällöt, flyerit, roll-upit. Toteutamme myös PowerPoint-esitykset.

OLETKO MIETTINYT YRITYSILMEEN PÄIVITTÄMISTÄ TAI UUDISTAMISTA? MISTÄ ALOITTAA?

Aina ei tarvitse muuttaa aivan kaikkea. Jo pienellä päivityksellä saa aikaan näkyviä muutoksia! Alla muutama esimerkki mistä voi lähteä liikkeelle.

YRITYSILMEEN PÄIVITTÄMINEN / UUDISTAMINEN

Millaisen ensivaikutelman haluat luoda yrityksestäsi asiakkaillesi. Asiakas muodostaa mielipiteensä yrityksestäsi viestintäsi kautta. Laadukas yritysilme antaa kuvan siitä, että yrityksesi on tasokas, luotettava ja osaava. 

Yritysilmeen päivittämistä tai uudistamista on turha pelätä. Jos projektin suuruus pelottaa, voi projektin pilkkoa pienempiin osiin. Yritysilmeeseen vaikuttavat kaikki yrityksen visuaaliset valinnat ja jo esimerkiksi verkkosivujen kuvien uudistaminen parantaa yritysilmettä kummasti. Kootaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus.

SOMEPAKETTI

Eikö aika riitä somesisältöjen keksimiseen tai somen päivittämiseen? Voimme auttaa ja hoitaa osan taakasta puolestasi. Tarjoamme asiakkaillemme somepakettia joka sisältää sovitusti somesisältöä kuukausittain. Paketti räätälöidään aina asiakkaan kanssa yhdessä ja hinta määräytyy sen mukaan mitä asiakas haluaa.